Матрац Penelope - Berkeley 160*200

  • 124480 грн
Купити в 1 клік
  • Виробники Penelope
  • Модель: Berkeley
  • Наявність: Є в наявності
Виробник: Penelope, Туреччина

Чохол: Натуральна віскоза з бука
Наповнювач: Натуральний латекс, англійська вовна, натуральна бавовна
Пружинний блок: Calico Classic Nested Pocket
Висота: 25 см

Поєднання високоякісних натуральних наповнювачів з унікальною дворівневою пружинною системою втілено ручною роботою в матраці BERKELEY для ідеального витонченого сну.
Природні наповнювачі такі, як англійська вовна Woolmark, органічна бавовна і натуральний латекс з каучукового дерева - це безперечна гарантія контролю температури і рівня вологості вашого тіла під час сну.
Особлива пружинна система від всесвітньо відомої компанії Leggett & Platt, вироблена спеціально для Penelope, складається з двох рівнів пружин 15см і 8см, кожна з який вручну поміщена в індивідуальний бавовняний мішечок. Відмінність пружин NEsted Spring від традиційних сталевих конструкцій пружин полягає в додатковому балансі міцності і м'якості. Завдяки дугоподібній структурі пружинного масиву в формі сот, матрац BERKELEY під час відпочинку підтримує тіло сплячого проти сили тяжіння, створюючи відчуття майже невагомості, що дозволяє ідеально підтримувати хребет і забезпечить релакс м'язів. Система «Active Support» в пружинах точно відчуває і реагує на кожен рух тіла, що забезпечує індивідуальну підтримку і не дозволяє рухам подружжя заважати один одному.
Чиста англійська вовна Woolmark - це один з найбільш натуральних ізоляційних матеріалів у світі, який підтримує температуру у вашому ліжку на ідеальному рівні, адаптується до температури вашого тіла і дихає.
Одним з важливих компонентів здорового сну, який ми пропонуємо досконало, є спеціально підібраний органічний хлопок. Він захищає вас від вологи завдяки своїй високій абсорбуючій здатності і природній дихаючій структурі, яка забезпечить комфорт під час сну протягом усієї ночі.
Натуральний латекс - чудо, отримане з молока каучукового дерева ... Завдяки своїй воздухопроникній структурі воно має власні повітряні канали, які підтримують розподіл тиску тіла під час сну. Це запобігає утворенню запаху, грибка і кліщів, регулюючи температурний режим.
Тканина для матраців ручної роботи від Penelope, виготовлених з використанням натуральних матеріалів і вправної майстерності, спеціально зроблена з деревини бука, м'яка на дотик, а також відрізняється високою влагопередачею і є найбільш сумісною натуральною тканиною зі шкірою.
Замовити в 1 клік
Ми передзвонимо Вам і уточнимо деталі